O tej strani

Prvikoraki.com je spletna stran, ki ti pomaga, da bolje spoznaš Boga. Oseben odnos z Jezusom je najbolj izpolnjujoč odnos, kar jih posameznik lahko izkusi.

Hočemo, da veš …

  • Spoštujemo vašo zasebnost. Uporabljamo piškotke, vendar če obiščete PrviKoraki.com, vam za razliko od večine strani, ki uporabljajo piškotke, ne bomo sledili z oglasi po internetu. PrviKoraki.com lahko obiščete le enkrat in se nikoli več ne spomnite na nas.

  • Ničesar ne prodajamo in za nikogar nič ne oglašujemo.

  • Ob prijavi na prejemanje naših brezplačnih e-sporočil nam lahko povsem zaupate. Vašega elektronskega naslova ne bomo nikoli z nikomer delili (ali ga prodali).

Navsezadnje si želimo, da bi imeli vi sami nadzor nad vašim raziskovanjem vprašanj o življenju in Bogu. Opis vsakega članka oz. posnetka je iskren in vam pomaga preživljati čas v vsebinah, ki vas osebno zanimajo.

Mnogi se sprašujejo o Bogu in odnosu z njim; PrviKoraki.com ponuja dodobra raziskane odgovore na ta vprašanja. PrviKoraki.com ponuja vsebine mnogih avtorjev, vključno z nekaterimi, ki so doktorirali iz svojega področja.

Verjamemo, da imajo mnogi pomembna in utemeljena vprašanja, ki so vredna inteligentnih, stvarnih ter iskrenih odgovorov brez manipulacije ali prisile. Raznovrstni religijski šarlatani zavajajo vse preveč ljudi, saj povečini iščejo le premoženjsko korist. (Ravno zato na PrviKoraki.com ničesar ne prodajamo in za nikogar ničesar ne oglašujemo.)

Preko PrviKoraki.com nam lahko zastavite vprašanje. Prejeli boste premišljen (ne avtomatski ali kopiran) odgovor od resnične osebe.

Prvikoraki.com obstaja že v 20+ jezikih. Na tisoče ljudi po svetu Boga spoznava preko te strani.

PrviKoraki.com je začel in ga do danes vodi nekdanji ateist, ki dela za neprofitno krščansko organizacijo po imenu Cru. Cru je meddenominacijska organizacija, ki sodeluje s številnimi cerkvenimi denominacijami ter krščanskimi organizacijami po vsem svetu. Njen glavni namen je, da bi številni ljudje osebno spoznali Jezusa Kristusa. Če vas zanima natančen opis teoloških prepričanj Cru-ja, nam prosimo pišite.

Upamo, da boš rasel v svojem odnosu z Bogom in njegovi ljubezni do tebe. Namreč noben drug odnos ne more zadovoljiti hrepenenj človeškega srca in uma, kakor ravno odnos z Bogom.

Politika zasebnosti